Consumenten ontdekken eVictoria steeds vaker

Eén van de snelst groeiende e-bike merken in Nederland en België is zonder enige twijfel eVictoria, dat op de markt gebracht wordt door Hermann Hartje KG uit Duitsland. Dat eVictoria zo populair is en door steeds meer consumenten ontdekt wordt, is eigenlijk niet verwonderlijk want het merk wordt in toonaangevende fietsbladen altijd geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen zijn prijstechnisch zeer gunstig, zeker wanneer je ze afzet tegen vergelijkbare modellen van de grote merken.

eVictoria heeft een brede range e-bikes, waarbij gekozen kan worden uit motoren van Bosch, Shimano, TranzX en Impulse.

De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid is ook op eVictoria van toepassing. Want deze e-bikes hebben niet alleen een degelijk frame, de afwerking is bovendien navenant en het rijgedrag fantastisch. Dealers verkopen graag een eVictoria, omdat ze uit ervaring weten dat ze daarmee tevreden klanten krijgen.

Om de kwaliteit constant te houden kiest Hartje ervoor de ontwikkeling en assemblage volledig in Hoya, in eigen huis te concentreren. De frames komen uit het Verre Oosten, waar ze geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsstandaard, die Hartje van de leverancier verlangd.

Hartje beschikt over een uitgebreid en landelijk gespreid dealernetwerk, waar u terecht kan voor deskundig advies. Maar u bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Zutphen. Daar staat een groot aantal demo e-bikes ter beschikking, waarmee u in de prachtige omgeving van Zutphen een mooie testrit kan maken en zelf ervaart hoe lekker deze fietsen rijden.