Profiteer van de Batavus Actieradius Actie

Van jong tot oud, in de stad of op het platteland. Je ziet de elektrische fiets steeds vaker. Ben jij ook van plan een elektrische fiets te kopen? Profiteer van 3 februari t/m 14 juni 2020 van een gratis grotere accu bij aankoop van een elektrische fiets van Batavus! Dat is een voordeel tot wel €200. Dit geldt op bijna de gehele collectie elektrische fietsen van Batavus zolang de voorraad strekt.Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Algemeen
Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “ACTIERADIUS” van Batavus. Batavus is een handelsnaam van Accell Nederland BV. Door deelname aan de actie verklaart de consument zich akkoord met deze actievoorwaarden.


Actie omschrijving

Tijdens de actieperiode ontvangt u, bij aankoop van een actiemodel elektrische fiets, zonder bijbetaling een grotere accu. Indien u een actiemodel met 300 Wh batterij koopt krijgt u, zonder meerprijs, ditzelfde model met 400Wh accu. Bestelt u een actiemodel met 400Wh accu dan ontvangt u, zonder meerprijs ditzelfde model met 500Wh accu.

Actievoorwaarden
1. Deze actie is alleen geldig bij aankoop van één van de hierna genoemde actiemodellen elektrische fietsen van BATAVUS in Nederland en België.
2. De actiemodellen, zolang de voorraad strekt in de genoemde actieperiode, zijn verkrijgbaar in meerdere framematen en kleuren.

3. De aankoop moet plaatsvinden bij een erkende BATAVUS-dealer tijdens de actieperiode van 3 februari t/m 14 juni 2020. De dealer dient de door u bestelde fiets met gekozen accu uiterlijk op 14 juni 2020 te registreren in Accentry. De datum van registratie van de fiets door de dealer geldt als bewijs dat u in aanmerking komt voor deelname aan de actie.
4. De gratis accu upgrade wordt direct door de dealer bij de aankoop verleend. De dealer brengt € 0,- in rekening voor de bestelde grotere accu.
5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van BATAVUS. Per persoon kan 1 keer aan de actie worden deelgenomen.
6. Accell Nederland BV heeft het recht om de actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen.
7. Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u per mail contact opnemen met marketing@batavus.nl.
8. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Accell Nederland BV en de door haar ingeschakelde hulppersonen gebruikt voor actieregistratie en verder opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie en om u te informeren over nieuws en acties van BATAVUS. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door een email te sturen naar marketing@batavus.nl. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op de website www.batavus.nl onder Privacy

Wayz E-go® Active 

Bryte E-go® 500Wh

Wayz E-go® Active Plus

Fonk E-go® N3

Wayz E-go® Active Plus Exclusive

Fonk E-go® N7

Wayz E-go® Active Control

Fonk E-go® Plus

Wayz E-go® Comfort

Packd E-go®

Wayz E-go® Deluxe

Pack E-go® Plus

Dinsdag E-go® Classic Exclusive

Quip E-go® Extra Cargo

Dinsdag E-go® Classic

Entree E-go®

Fuze E-go® Active Plus