Tweewielers:

Voor alle tweewielers geldt de fabrieksgarantie van de desbetreffende fabrikant.

Onderdelen / accesoires:

Bij normale behandeling, gebruik en onderhoud 2 jaar tegen materiaal-en constructiefouten.

Algemene slijtage:

Valt buiten de garantie. Onderdelen die onder degarantie vallen(ter beoordeling  van de fabrikant) zullen binnen de garantietermijn vergoed  worden. Eventuele demontage-montage-en vrachtkosten zijn voor rekening van de eigenaar. Zonder garantie-/aankoopbewijs worden garantie gevallen niet aangenomen.
Voor overige leverings-en betalingsvoorwaarden gelden de Bovag voorwaarden.

Extra-garantie voor Elektrische fietsen

Batavus biedt je de mogelijkheid tot Extra Garantie voor nieuwe elektrische fietsen met uitzondering van de e-bikes met Bosch technologie. Voor een klein bedrag wordt de fabrieksgarantie met 3 jaar verlengd. En dat zonder eigen risico of afwaardering van onderdelen. Dat is veel zekerheid voor een relatief laag bedrag en jaren onbezorgd fietsplezier.
De elektrische fietsen van Batavus zijn door het gebruik van kostbare onderdelen zoals een krachtige accu en slimme motor een brok techniek en elektronica en je wil er wel zeker van zijn dat je lange tijd kunt genieten van je investering.
Om die reden bieden deze fabrikant (met uitzondering van de Bosch technologie). De mogelijkheid om extra garantie bij te kopen, dat bespaart in reparatiekosten!

Belangrijk verschil met verzekering met garantiedekking!

Extra garantie van Batavus biedt je aanzienlijk meer zekerheden dan een verzekering met garantiedekking die aangeboden wordt door een verzekeraar. Het verschil is met name opvallend bij de vergoeding van de accu. Vanaf ingebruikname slijt iedere accu als gevolg van het chemische proces in de accu. Hoe ouder de accu wordt, hoe verder de accu slijt. Ook al gebruik je de fiets niet of nauwelijks. Een verschil in dekking op de accu kan dus grote gevolgen hebben.

Extra garantie, de voordelen op een rij

Een verlenging van de garantietermijn van 2 of 3 jaar!
Vergoeding van reparatiekosten (o.b.v. gemiddeld tarief)
Waardebehoud van de fiets, hogere inruilwaarde, omdat de extra garantie bij verkoop overdraagbaar is.
Extra garantie biedt je dus meer zekerheid, gemak en onbezorgdheid!
Wilt u meer weten over de voorwaarden van extra garantie neemt u dan contact met ons op.

Ebike Das Orginal.

Ebike Das Orginal geeft op alle Bosch accu’s 4 jaar garantie en op de frame’s 30 jaar garantie. Op alle andere onderdelen geldt de normale garantieperiode van 2 jaar.