Hybride fietsen zijn zeer comfortabele fietsen die je voor veel doeleinden kan gebruiken. Geschikt voor woon-werk-verkeer of tijdens een comfortabele recreatieve fietstocht, de hybride fiets is er uitermate geschikt voor. Hybride fietsen staan bekend om het soepel en lekker licht fietsen vanwege hun lage gewicht en sportief rijgedrag,ze zijn meestal voorzien  voorzien van minimaal  21 versnellingen ,hydraulische schijfremmen. Dankzij de verstelbare zadel- en stuurpen past u uw zithouding eenvoudig aan naar uw wensen.

Sportief en Comfortabel
Een hybride fiets is een combinatie van een stadsfiets,sportieve fiets en een beetje mountainbike. Door zijn comfortabele frame geometrie is deze fiets  en met zijn meerdere versnellingen (meestal 24 of 27) is deze fiets een echte allrounder. Deze fiwets kan uiteraard voor op de weg maar ook off road gebruikt worden.

Eigenschappen
De hybride fiets heeft een aantal gecombineerde eigenschappen. De versnellingen en souplesse van een racefiets, techniek van een mountainbike en het comfort van een stadsfiets.Een ideale fiets om lekker afstanden mee te rijden, voor woon-werkverkeer of om mee op vakantie te nemen. Er zijn uitvoeringen met derailleur en naaf versnellingen, of met een belt aandrijving of Roloff naaf. Laat u een informeren naar de mogelijkheden.

              

direct naar onze fietsen