Mountainbiken is voor diegenen die het uiterste uit hun zelf en de fiets willen halen. Mountainbikes en crossfietsen zijn hier de juiste fietsen voor. Ze zijn stoer, sterk, adembenemend mooi en geschikt voor sportieve fietsers die niet bang zijn voor een spatje modder.

Off Road
Mountainbikes zijn tegenwoordig in diverse varianten: 26, 27.5 en 29er. De 29er (= twentyniner) is een mountainbike met 28 inch wielen, daar waar de conventionele mountainbike 26 inch wielen heeft. Door de buitenband mee te rekenen kom je globaal uit op een diameter van 29 inch, vandaar de benaming 29er. Naast deze 29er is er tegenwoordig ook een 27.5 verkrijgbaar. Met deze fietsen kun je op de moeilijkste plaaten en terreinen terecht. Nu alleen een ruig parcours en de conditie nog en je kunt op pad.

BMX
Bmx fietsen zijn off the road fietsen die geschikt zijn voor op een speciale baan, freestyle track of lekker op de camping of rondom het huis. Deze fietsen kenmerken zich doordat ze 20 inch wielen hebben, een breed stuur, klein frame en brede banden. Wij hebben hier diverse modellen in ons assortiment.

Ook mountainbikes zijn elektrisch verkrijgbaar,bekijk onderstaande film:

In deze categorie hebben wij de volgende merken:
conway