Identiteit van de ondernemer

Wij staan als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 20039370.

Wilt u ons ontmoeten? U bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken. Ons bezoek/afhaaladres:
Buurstee Bike Center
Brabantplein 14
4817LR Breda
076-5142503
info@buursteebikecenter.nl

Waarom Buurstee Bike Center?

● snelle levering
● mogelijkheid tot afhalen
● scherpe prijzen
● makkelijk en veilig betalen
● volledige fabrieksgarantie
● lage verzendkosten
● wij werken onder Bovag voorwaarden

Het aanbod

Ons gehele aanbod vindt u op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en juist mogelijk te vermelden, zodat u de juiste keuze kunt maken en het aankoopproces van begin tot eind gemakkelijk verloopt.
Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief Btw ,maar exclusief transportkosten.

De overeenkomst

Als u een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat u het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijgt u per e-mail van ons een bevestiging van uw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En bij levering ook een factuur, ook daar staan alle gegevens netjes op.

Betaling:

● Via IDEAL,dit is verreweg het makkelijkst,supersnel en veilig. U kan dan direct via de bank betalen en de bestelling kan direct verstuurd worden.
● Door middel van betaling vooraf op ons banknummer: NL52ABNA0571794157  t.n.v Buurstee Bike Center Breda.
● Ook kunt u ervoor kiezen om onder rembours te betalen,dit betekent dat u betaalt aan de postbode of koerier bij aflevering.Dit brengt wel extra kosten met zich mee,informeer voor de kosten.
Natuurlijk kunt u ook contant betalen of pinnen wanneer u de bestelling zelf af komt halen.

  • Vooraf betalen op IBAN: NL52ABNA0571794157
  • Voor buitenlandse betalingen:
    Banknummer BIC:  ABNANL2A
    IBAN: NL52ABNA0571794157
    Ten name van: Buurstee Bike Center

Herroepingsrecht:

Conform het bepaalde in het Burgerlijk Wetboek heeft u binnen 14 dagen na indienen van uw order het recht deze zonder verdere opgaaf van redenen te herroepen. U kunt van dit recht gebruik maken door uiterlijk binnen 14 dagen na de dag, dat u uw bestelling heeft gedaan ,de bestelling per email, onder vermelding van uw ordernummer, te annuleren. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Mocht levering reeds plaatsgevonden hebben, dan komen de kosten voor de retourzending voor uw rekening. U ontvangt dan een retourformulier, waarmee u het product door kunt retourneren. U dient het product ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking aan te leveren bij postkantoor of ander servicepunt in uw omgeving.

Gaat u een koopovereenkomst in de winkel aan dan geldt hiervoor een herroeptermijn van 48 uur. Wij gaan er van uit dat u het eens bent met de aanschaf van het product. U dient wel de koopovereenkomst te ontbinden binnen 48 uur via brief, mail, whatsapp of sms.
Houd er dus rekening mee dat u een fiets mag passen, maar niet berijden. Want als u op de fiets gereden heeft, of de verpakking van een ander product beschadigd is geraakt, kunnen we het geretourneerde product niet meer aan een andere klant verkopen. Dat kan dan betekenen dat we u niet het volledige aankoopbedrag terug kunnen betalen.

Toepasselijkheid

Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaan u en wij van deze voorwaarden uit. Daarom vindt u deze voorwaarden op onze website terug. Als u dat liever heeft, kunnen wij u natuurlijk graag de voorwaarden per e-mail of zelfs post sturen.
Voor sommige van onze producten kunnen specifiekere voorwaarden gelden. Mocht dat voor onduidelijkheid zorgen, dan weet u ons te bereiken. Dan zorgen we voor duidelijkheid in uw voordeel.

Levertermijn:

Alle op onze site vermelde producten worden, tenzij anders vermeld, in principe uit voorraad geleverd. Aan het eind van het jaar vindt er een collectiewisseling plaats en kunnen er levertijden ontstaan, of product wijzigingen. Als wij het door u bestelde product niet meer kunnen leveren, kunt u altijd kiezen uit een alternatief product of de bestelling gelijk annuleren.
Had u al betaald en u heeft geannuleerd? Dan storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen terug.

Aflevering:

Alle bestelde producten worden, na ontvangst van het verschuldigde aankoopbedrag(of onder rembours),binnen vijf dagen(dus na het verstrijken van de herroepingstermijn) op het door u aangegeven adres binnen Nederland afgeleverd, degelijk verpakt in een stevige kartonnen doos. Mocht een artikel niet voorradig zijn dan ontvangt u daarover een email van ons.
Ook kunt u uw bestelling afhalen op ons afhaaladres.

Afleverschade:

Wij controleren alle producten vóór verzending op eventuele gebreken en beschadigingen. Daarom dient u bij aflevering van de zending deze meteen te controleren op transportschade. Geconstateerde(transport)schade bij levering dient u op het afleverformulier van de bezorger te vermelden en binnen 24 uur schriftelijk of bij voorkeur via email (info@buursteebikecenter.nl)
Alleen dan kunnen wij zorg dragen voor een adequate en prompte afhandeling van onverhoopte schade.

Garantie:

Ondanks strenge kwaliteit controles kunnen er helaas ook in onze producten fabricagefouten optreden. Alle producten worden door ons voor 1 jaar gegarandeerd op fabricagefouten uitgezonderd banden en defecten, veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik of normale slijtage.
Op alle frames van fietsen worden gedurende een periode van 5 jaar gegarandeerd, met uitzondering van fietsen waarvan de fabrikant andere garantie voorwaarden hanteert.
In geval van een schadeclaim dient deze eerst schriftelijk(of via email) ter beoordeling aan ons gemeld te worden met vermelding van een duidelijke klachtomschrijving.
Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan door Buurstee Bike Center aangewezen service -of reparatiediensten herstel -of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.
Afstel/servicebeurten vallen uiteraard niet onder garantie.

Bezorgkosten:

Verzendkosten voor verzending in Nederland
Bij een order tot € 50,00 Verzendkosten € 7,25
Bij een order vanaf € 50,00 Geen Verzendkosten!!

Complete fietsen vanaf 16″ kunnen alleen afgehaald worden 

Voor verzending naar België kunt u via mail de bezorgkosten opvragen.
Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling zelf op te halen.
Als U uw bestelling zelf wilt ophalen, besteld U uw artikelen ook gewoon online,
U krijgt dan van ons een berichtje als Uw bestelling klaar staat, en kunt u deze afhalen op ons afhaaladres, Brabantplein 14.4817 LR Breda.
Fietsen kunt u alleen afhalen op ons afhaaladres, omdat wij de fietsen volgens de normen van de fabrikant afgemonteerd afleveren, zodat u veilig op de weg kan en uw de fabrieksgarantie behoud.

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00uur-12.30     13.00-18.00uur
Woensdag 9.00uur-12.30     13.00-18.00uur
Donderdag 9.00uur-12.30     13.00-18.00uur
Vrijdag 9.00uur-12.30     13.00-18.00uur
Zaterdag 9.00uur-17.00 uur tussen de middag geopend

Werkplaats open vanaf 8:00 uur

Noot:

(kleine) wijzigingen in kleuren en uitvoeringen worden expliciet voorbehouden. U kunt geen rechten ontlenen aan de op onze site geplaatste afbeeldingen. Afgeprijsde artikelen of artikelen in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd of geruild worden.